osobní rozvoj pro ty, kdo chtějí růst
NOVÝ PROGRAM PSYCHOTÉK ZIMA/JARO 2016

30. 11. 2015

Bude zima, bude mráz… před námi je zbytek roku, který již teplý s největší pravděpodobností nebude. A začátek roku 2016 nebude jiný.

Čeká nás více mraků a méně sluníčka, více únavy, předsevzetí… pro předsevzetí máme obzvlášť slabost, a nejen proto pro vás chystáme program, ve kterém vám přineseme energii, naladění, pozitivní nakopnutí a mnoho dalšího, abychom vám nejen s nimi pomohli.

Budeme cvičit se Silvou Černou „jejích“ Pět Tibeťanů a s úsměvem lehce rozhýbeme tělo (předsevzetí např. budu žít zdravě(ji), začnu cvičit, začnu se více hýbat…)

Budeme psát, psát a psát s René Nekudou, čeká nás intenzivní kurz tvůrčího psaní a pikantní zápletky v minisérii Vyřeš případ (předsevzetí např. konečně nebudu psát jen do šuplíku…)

Budeme bojovat s trémou v cyklu prezentačních dovedností a PR s Martinem Maruniakem, který je novinářem, lektorem, koučem a konzultantem v jednom. A mimochodem, vše mu jde báječně. (předsevzetí např. budu na sobě pracovat, naučím se bojovat se stresem, zvládnu hravě připravit prezentaci, aniž bych se hroutila…)

Budeme hledat svůj styl s Katarínou Král, která nám již ve dvou sériích stylových psychoték ukázala, jak na to, když chceme budovat svůj styl, na co se zaměřit a na co si dát pozor. Nový cyklus budeme připravovat interaktivně spolu s vámi! (předsevzetí např. uklidím si skříň od věcí, do kterých musím zhubnout, tu čelenku si na sebe vážně vezmu)

Budeme uklízet ve vztazích, sami v sobě, v našem myšlení a cítění. Čeká nás Psychotéka o empatii s Lenkou Šilerovou, zkušenou koučkou, psycholožkou, manažerkou a matkou. Připravujeme pro vás také témata zaměřená na vztahy, kterými nás bude provádět Iva Pondělíková. S Ivou nás také čeká pokračování 2. stupně školy sebevědomí, kterou jsme odstartovali v listopadu 2015 a která navázala na úspěšný 1. stupeň Zuzky Neustadtové (předsevzetí např. už nikdy neřeknu kamarádce: to nic není, to mně se děje pořád a mnohem horší…)

Budeme sdílet a proplouvat sociálními sítěmi s Kateřinou Legnerovou, která pro nás zapálené i nezapálené sociální komunikáře připravuje sérii o tom, jak přežít v zajetí sociálních sítí a nezbláznit se (předsevzetí např. založím si facebook nebo zruším si facebook:-)…)

Detailní popis Psychoték a termínů najdete hned na úvodní straně v sekci kalendář. 

Sledujte nás pravidelně: Jsme rádi nepředvídatelní, a tak nová témata, inspirace a novinky přidáváme i během sezóny :) A občas něco měníme, jsme také jen lidi.